Ajuntament de Figueroles

Llistat de noticia

  El próxim dissabte 8 d'abril es celebrarà la Festa del Reservat, en col·laboració amb diverses Associacions del municipi, per a commemorar la separació de les Parròquies de Lucena i Figueroles.
  El proper dissabte 1 d'abril tindrà lloc una jornada de participació ciutadana per a la plantació de diverses espècies autòctones en el Riu Llucena al seu pas per Figueroles amb l'objectiu de preservar la seua riquesa i biodeviversitad.
  El próxim diumenge 19 de Març la Regidoria de Medi ambient ha organitzat una jornada de sensibilització mediambiental en la qual es podrà col·laborar en la plantació d'arbres.
  Els pròxims dies 10, 11 i 12 de març arribarà al municipi de Figueroles el II Circuit Titellavolta “Un viatge pel món de la titella” impulsada per l'Excma. Diputació Provincial de Castelló i en el qual participaran 8 municipis al llarg d'enguany 2017.
  El diumenge próxim 5 de Març tindrà lloc la V Carrera de la Dona organitzada un any més pel Club d' Atletisme el Tossalet, amb un recorregut apte per a tots els públics.
 • Des de l'Associació per al Suport al Desenrotllament Integral de les Comarques d'Interior (DICI) que comprén les comarques de Plana Baixa, Alcalatén i Alt Millars, i emmarcat en el desenrotllament de l'estratègia de desenrotllament local participatiu del nostre territori per a 2014-2020, plantegen la següent enquesta de participació per a detectar de manera qualitativa la situació del territori i les propostes per al mateix, així com per a disposar d'una ferramenta d'opinió per a la definició de l'estratègia. T'agraïm per endavant la teua col•laboració en esta enquesta anònima. Els dades aportades únicament s'empraran com a part del procés de consulta als agents del territori.
  El cap de setmana passat va tenir lloc la celebració de la Festivitat de Sant Antonio Abad, amb l'assistència de multitud de persones que van poder gaudir de les activitats organitzades en col·laboració amb la "Associació de Jubilats i Pensionistes Sant Mateu" de Figueroles.
  La Regidoria de Joventut ha organitzat diferents activitats durant les Festes de Nadal per al gaudi dels més xicotets.
  El dilluns 17 d'octubre comencem un nou Curs d'Informàtica Bàsica en col·laboració amb l'Excma. Diputació de Castelló. Les persones interessades han d'apuntar-se en l'Ajuntament abans del 14 d'Octubre.
  • Arc de Sant Mateu (foto cedida por Amadeu Porcar)
  Del 16 al 25 de setembre es celebraran les Festes en honor a Sant Mateu i les Sagrades Relíquies, destacant la tradicional i arrelada costum de la Plantà de l'Arc de Sant Mateu.
  El pròxim 4 de setembre tindrà lloc la XII Cursa Ibèrica, carrera de muntanya organitzada una any més pel Club d'Atletisme "El Tossalet" i l'Ajuntament de Figueroles.
  Del pròxim dia 23 al 31 de juliol tindrà lloc la VIII Setmana Cultural amb diversitat d'activitats per a totes les edats.
  Enguany s'allarga la temporada estival, la Piscina municipal romandrà oberta fins al pròxim dia 4 de setembre.
  Com cada any les veïnes i veïns de Figueroles col·laboren en l'adequació del Calvari perquè lluïsca el millor possible en la Festivitat del Santíssim Crist el dilluns que ve 16 de maig
  A través del joc els xiquets se sentiran "Artistes ceràmics per un dia" i van a poder realitzar la seua pròpia obra ceràmica. Informació i inscripció en l'Ajuntament.
  El diumenge próxim 13 de Març tindrà lloc la IV Carrera de la Dona organitzada un any més pel Club d' Atletisme el Tossalet, amb un recorregut apte per a tots els públics.
  El dissabte 12 de Març la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una jornada de sensibilització mediambiental en la que a més de plantar arbres es podrà participar en diferents tallers de reciclatge.
 • S'adjunten les bases de la Subvenció municipal de l'Ajuntament del Programa Xarxa Llibres Curs escolar 2015-2016.
  El próxim día 28 de novembre, es celebrarà la Festivitat de Santa Cecilia en el nostre municipi.
  Del 18 al 27 de setembre es celebrarán les Festes en honor a Sant Mateu i les Sagrades Reliquies.
  El próxim día 21 de setembre tindrà lloc una Xarrada sobre comunicació impartida per Carlos Sobera.
  El pròxim 6 de setembre tindrà lloc la XI Cursa Ibèrica, carrera de muntanya organitzada una any més pel Club d'Atlestisme el Tossalet i l'Ajuntament de Figueroles.
  Demà divendres 31 de juliol finalitza l'Escola d'estiu amb una actuació en la Casa de la Cultura. Durant este mes els alumnes han pogut realitzar distintes activitats, des d'acudir a la Piscina fins a disfrutar i aprendre amb la visita de l'Artesà ceramista local Salvador Conejos
  El pròxim día 25 de juliol comença la VII Setmana Cultural amb diverses activitats per a totes les edats.
  El pròxim dilluns dia 25 de maig se celebrarà la Festa del Santíssim Crist del Calvari, quan li cantaran els gojos al Crist i la religiositat es respirarà als carrers del poble durant la seua emotiva processó.
  El próxim día 1 de Març tindrà lloc la III Cursa de la Dona organitzada un any mes pel Club d' Atletisme el Tossalet.
 • El próxim dia 24 de gener tindrà lloc la celebració de la Festa de Sant Antoni Abad amb la tradicional Matxà a les 20:00 h i el repartiment de prims i rotllos a cárrec dels clavaris. El diumenge a les 16:00 h. hi haurà chocolatà a la Plaça de l'Església.
  Ací teniu un avançament del Llibret de les Festes Patronals d'enguany, la seua magnífica portada. Les Festes seran del 19 al 28 de setembre.
  El próxim día 7 de setembre es el dècim aniversari de la Cursa Ibérica, una carrera de muntanya amb molts arrels.
  El próxim diumenge 3 d'agost, la Rondalla de Figueroles celebre 50 anys de trajectòria.
 • Del próxim día 25 al 27 de Juliol tindrà lloc la Fira Ramadera amb diferents expositors i activitats paraleles a la fira.
  Del próxim día 25 de Juliol al 3 d'Agost tindrà lloc la Setmana Cultural amb diferents activitats per a totes les etats.
  La Mostra Cultural de l'Alcalaten aquest any es celebrarà a Figueroles el dissabte dia 1 de juny 2013. Una oportunitat única per mostrar entre tots que Figueroles es un poble viu culturalment.
  El Consorcio Gestor del Pacto Territorial por el Empleo de los municipios cerámicos y su área de influencia de la provincia de Castellón va a poner en marcha el proyecto “Supermercado Km 0, proyecto de viabilidad para nuestra agricultura” dentro del programa de actuación para el periodo 2012 y 2013.
 • El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seva àrea d'influència de la província de Castelló va a engegar el projecte “Supermercat Km 0, projecte de viabilitat per a la nostra agricultura” dins del programa d'actuació per al període 2012 i 2013.
  El próxim día 14 de Setembre començaràn les Festes Patronals en honor a Sant Mateu i les Sagrades Reliquies, amb diferents activitats que s'allargaràn fins el diumenge 23 de setembre. S'adjunta programació de les festes.
 • Després del éxit de participació de la primera edició, els propers dies 28 i 29 de juliol tindrà lloc la II Fira Ramadera, Agroalimentaria, Turística i del Comerç amb una mayor diversitat d'expositors.
  El proper dia 16 de setembre començaràn les Festes Patronals en honor a San Mateu del 2011. Tindrán lloc moltes activitats i diverses: culturals, infantils i per a la gent major.
 • Los próximos dias 23 y 24 de Julio tendrá lugar la I Fira Ramadera, Agroalimentària, Turística i del Comerç de Figueroles.
  El dia 6 de març es va celebrar la I Carrera de la Dona en la localitat de Figueroles, on unes 130 participants varen de recórrer la distància de 5.6 km. pels paratges de la localitat. La carrera va ser organitzada pel Club d´Atletisme el Tossalet en col•laboració amb l'Ajuntament Ames de Casa Autoservicio Porcar y Electrogonell.
  Taller d'Ocupació de Reciclatge Professional de Figueroles ' Treballs Forestals ' Des del passat mes de desembre, s'ha iniciat el segon Taller d'Ocupació de Reciclatge Professional de Figueroles, enguany amb la temàtica de Treballs Forestals .
  El passat mes de juliol va tindre lloc la II edició de la Setmana Cultural amb gran èxit de participació per part de veïns i visitants. A poc a poc s'espera que este esdeveniment que unix esport, oci i cultura es referme en la programació anual del municipi.
 • El pròxim 5 de setembre tindrà lloc la Cursa Ibèrica en la seua VI edició. La prova consta de 17 quilòmetres que transcorren per sengles i pistes de muntanya, veuen a disfrutar-los…
 • L'Ajuntament de Figueroles contínua organitzant tallers de foment de la inserció laboral per a desemplead@s, esta vegada des de la perspectiva psicosocial. Els tallers seran impartits per personal tècnic de la Diputació Provincial de Castelló en el marc de la “Iniciativa Provincial per al Foment de la Inserció Laboral”.
  El dilluns 24 de maig va tindre lloc la Celebració de la Festa del Santíssim Crist del Calvari. Es va oficiar missa durant el matí. A la nit, la processó va partir des de l'Església Parroquial fins a li Ermita del Calvari on es va disparar un espectacular castell de focs artificials.
 • El passat 8 de maig va tindre lloc l'Apadrinament de la Banda de Música de Figueroles per la Banda Unió Musical de Benicull (València).

Formulari de cerca

Site developed with Drupal