Ajuntament de Figueroles

Noticia destacada

  El próxim dissabte 8 d'abril es celebrarà la Festa del Reservat, en col·laboració amb diverses Associacions del municipi, per a commemorar la separació de les Parròquies de Lucena i Figueroles.
  El proper dissabte 1 d'abril tindrà lloc una jornada de participació ciutadana per a la plantació de diverses espècies autòctones en el Riu Llucena al seu pas per Figueroles amb l'objectiu de preservar la seua riquesa i biodeviversitad.
  El próxim diumenge 19 de Març la Regidoria de Medi ambient ha organitzat una jornada de sensibilització mediambiental en la qual es podrà col·laborar en la plantació d'arbres.
  Els pròxims dies 10, 11 i 12 de març arribarà al municipi de Figueroles el II Circuit Titellavolta “Un viatge pel món de la titella” impulsada per l'Excma. Diputació Provincial de Castelló i en el qual participaran 8 municipis al llarg d'enguany 2017.
  El diumenge próxim 5 de Març tindrà lloc la V Carrera de la Dona organitzada un any més pel Club d' Atletisme el Tossalet, amb un recorregut apte per a tots els públics.
 • Des de l'Associació per al Suport al Desenrotllament Integral de les Comarques d'Interior (DICI) que comprén les comarques de Plana Baixa, Alcalatén i Alt Millars, i emmarcat en el desenrotllament de l'estratègia de desenrotllament local participatiu del nostre territori per a 2014-2020, plantegen la següent enquesta de participació per a detectar de manera qualitativa la situació del territori i les propostes per al mateix, així com per a disposar d'una ferramenta d'opinió per a la definició de l'estratègia. T'agraïm per endavant la teua col•laboració en esta enquesta anònima. Els dades aportades únicament s'empraran com a part del procés de consulta als agents del territori.

Formulari de cerca

Site developed with Drupal